PRONTO HOORN

PRONTO HOORN Ambachtelijke pizzaservice

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2876 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pronto Hoorn. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 12:49 Eten is goed maar jammer genoeg heb ik beide keren duidelijk doorgeven dat ik "geen uien" wil en de 2e keer zelfs in hoofdletters dat ik geen "uien en olijven". Helaas is dat beide keren wel het geval geweest. Zelfs uiensaus erbij.
15 mei 2022 om 20:47 Lasagne was heerlijk, pasta mocht iets meer kruiden maar was lekker ! Hele snelle bezorging . Wel kleine bakjes voor het geld
11 mei 2022 om 21:57 Very good & tasty pizza. Well packed and delivery was completed in less time than estimated. Really good choice!
9 mei 2022 om 20:38 Pasta was wel lekker maar de bakjes waren maar voor de helft gevuld. Voor wat je betaald krijg je echt heel weinig.
6 mei 2022 om 0:22 pizza was bitter
3 mei 2022 om 20:29 Niet klantvriendelijk aan de telefoon. Pizza was keihard en niet te eten
2 mei 2022 om 22:10 Gevraagd om uien weg te laten, maar deze zaten helaas toch op de pizza. Pizza’s waren niet hoogstaand. Jammer
1 mei 2022 om 21:41 Ik heb nog nooit een recensie achter gelaten ergens. Maar dit was echt slecht. Het eten duurde 20 minuten langer toen we het gingen ophalen. Ik had stukjes schil van ei in mijn eten, er liepen katten rond binnen in het restaurant. Beetje jammer.
1 mei 2022 om 20:24 Te veel kaas Was nog wel lekker warm.
28 apr 2022 om 21:08 Eten smaak prima, ook goed gevulde pizza, was alleen vrij koud
27 apr 2022 om 22:14 lekkere pizza's
26 apr 2022 om 21:54 bezorging was prima op tijd, helaas waren de pizza's koud waardoor ze niet erg lekker meer waren.